lördag 21 maj 2011

Vilken dag, vilken vecka, vilken månad?

Är det dags att betala räkningar, är det dagen vi ska till BVC, är det fredag eller måndag? Iof spelar det ingen roll... jag har kommit in i mammaledigheten och helt tappat begreppet om tid och rum. Det enda som är viktigt är att mata Ester, allt annat får ske när det sker. Hittills har det gått riktigt bra, Ester frodas och sover på nätterna så dagarna ser nästan ut som för en "vanlig" människa i det avseendet att jag iaf orkar vara uppe på dagarna och göra saker, vilket oftast innebär att gå promenad med barnvagn. När M är ledig hinns också lite utflykter med! Idag blev det till Mariefred och Strängnäs, i måndags var vi ute med båten och förra helgen var vi på lunch på Villa Söderås. Jag lyckas få veckorna att gå helt enkelt. Att vara mammaledig känns riktigt bra!

Det är inte helt lätt att fota en bebis! Dessutom verkar hon tycka att jag är världens konstigaste mamma!

På Villa Söderås och äter lunch en lite gråmulen söndag. Ester är duktig och sover hela tiden!

Provning av nyinköpt flytväst inför båtturen. Det står att den ska vara från 0 kg men den var alldeles jättestor för en tjej på 3 kg!

Så blev det dags att köra hem båten från vinterförvaringen i Uppsala. Det blev en strålande fin dag med mamma, pappa, mormor och farfar!

Och ibland är det bara skönt att va hemma och mysa i pyamas hela dagen! (har iof inte hänt, men nästan hela dagen iaf!

2 kommentarer:

Hanna sa...

Åh det ser underbart härligt ut Karin! Precis som det ska va! Kan vi hinna ses snart så man får se sötnosen på riktigt? Fika i Stockholm? Kram Hanna

Karin sa...

Jag ses gärna och fikar! Hör av dig om du vill komma till stan så kan vi ses :) Kram