fredag 6 maj 2011

Vintage stories

Kappahl har gjort en ny Vintage Stories kollektion. Den här gången med inspiration från förra sekelskiftet. Allt var skirt i vitt och puderrosa med spetsar och band. Inte så mycket kul för oss vuxna men barnkläderna var bedårande och jag köpte...

Den här klänningen med vit spets och lagda veck. Allt var otroligt välgjort och nästan löjligt billiga med tanke på att de ser så arbetade ut.

Puderrosa mamelucker. Det fanns en klänning till dessa men tyvärr var den slutsåld.

Klänning med lagda veck på livet och tyllvolanger.

Söta detaljer som rosetten i ryggen.

Det fanns också en väldigt fin dopklänning som nog blir Esters den 28 augusti. Har sett många hemska dopklänningar och blev väldigt glatt överraskad när den här var så enkel och fin.


Svärmor kom på besök och hade med sig presenter. Hon hade precis lyckats hitta de kläder som inte fanns kvar här i Stockholm! Den puderrosa klänningen som hör i hop med mameluckerna

och den lilla mössan som man ska ha ihop med dopklänningen. Tänk att det kan vara lycka att få fina kläder, även om de inte ens är till en själv!

2 kommentarer:

Carolina Sins sa...

Det fanns mycket söta saker till barn där på KappAhl! ;)

Madelene sa...

Hej!

Vilken fin blogg du har! :) Älskar denna dopklänning från Vintage Stories. Jag undrar om du skulle kunna vara snäll och skicka lite närmare bilder på den då den inte längre finns att köpa men min mamma ville ge det ett försök att sy en likadan :) Det hade betytt väldigt mycket.
Hoppas på svar. Tack! :)

Med vänlig hälsning Madelene Bengtsson.

madelene.bengtsson@live.se