onsdag 15 juli 2009

Stelton

När jag efter min lunchpromenad gick förbi Duka Home såg jag att dom hade 50% på allt i butiken och jag kunde såklart inte motstå att köpa denna designklassiker! Den var matt svart i ljuset i butiken men när jag nyss packade upp den var den midnattsblå, tror dock jag ska behålla den för andra färger som fanns kvar att välja på var blank klarblå eller matt brun... Förhoppningen får väl vara att den ser svart ut i ljuset hemma oxo.

4 kommentarer:

Carolina Sins sa...

"Midnattsblå" låter ju fint!
Min är ju beige/brun, fast inte matt utan blank. Var lite tveksam först men tycker nu om den. Nej, den där knallblåa, om det är samma som här i Uppsala, var inte snygg tycker jag.

Karin sa...

Den blå var så blank och jobbigt ful, det är nog min absoluta hatfärg. Kankse är det bra att frångå vit, svart och krom. Kan nog lära mig att tycka om den här!.

Karin sa...

Kollade på bilden på din stelton. Du har köpt en "nästan vit" och jag har slagit till på en "nästan svart" skönt att även du och jag kan gå outside the box :)

Carolina Sins sa...

"Jobbigt ful", nej, en sån vill man ju inte ha! ;-)

Jag har ju pressat mig hårt denna vår när det gäller färger.
Magiskt nog så hamnar jag oftast på "beige" när jag ska köpa nåt som inte är svart eller vitt. Det har blivit väska, kappa, linne och nu även termosen. Sen ska man ju inte glömma den chock-gröna toppen jag shoppade och som motvikt var jag tvungen att ha en i svart också. Jag riktigt kände hur lugnt det blev när jag fick på mig den mot den ilsket gröna. (men jag har använt den gröna, flera gånger.)